Site Overlay

Proč jsme vznikli?

Proč jsme vznikli?

Byla to vlastně samovolná evoluční cesta, kdy se k testování pro časopis Motohouse začaly objevovat dotazy a prosby, zda-li bychom nemohli předat nějaké základní dovednosti i jiným bikerům, kteří třeba ještě neumí jezdit po zadním kole, nedávají běžně „kolínko“, nebo nemají zkušeností s powerslidy při jízdě v terénu.

Zpočátku se přitom jednalo jen o blízké kamarády, posléze se k nim přidali kamarádi kamarádů a jejich známí, až jsme kurzy začali vypisovat v pravidelných intervalech.

A jelikož se v předloňském roce rapidně rozrostl počet lidí, kteří nám chtěli a následně vlastně i prošli rukama na moto kurzech, rozhodli jsme se tomu všemu dát, alespoň rámcově nějakou formu i zde na webu + sociálních sítích.

Od ledna 2019 se s námi v případě zájmu o individuální výuku na motorce můžete spojit ideálně přes tyto webové stránky, případně můžete použít i náš FB profil GASOVA MOTOŠKOLA.

Samozřejmě budeme rádi, když nás sledovat, neboť na tento web budeme postupně přidávat jak snímky z kurzů, tak ze zmíněného redakčního testování motorek pro časopis Motohouse.

 

Pro dotazy či objednávky, můžete použít tento formulář.