Site Overlay

Jeli jsme závod Classic enduro Přelouč

Classic Enduro Přelouč 2020

 

Když tak v zimních měsících chodívám na pivko s kamarády, kteří kdysi, za dob Svazarmu jezdili závodně enduro a motocross, často jsem slýchával, jaké zážitky měli z poza řídítek legendárních Jaw Sadílek, nebo Tramvaj. Jímavé vyprávění ve mně vždy vzbuzovalo touhu zjistit, jak asi takové stroje jely, obzvláště v porovnání s dnešními high tech biky.


Takže jistě pochopíte, že když v létě přišlo pozvání na závody Classic Enduro do Přelouče, umocněné tím, že nám na závody bude zapůjčena legendární Jawa 250 Tramvaj, neváhal jsem s účastí ani minutu a ihned účast potvrdil.
Mimochodem, zmíněný podnik si v Přelouči za 5 ročníků vydobyl velice slušné jméno, neboť do letošních 6. závodů přijeli závodníci nejen z ČR, ale i z Polska, Německa, ba dokonce i ze slunné Itálie.
To potvrzoval pohled do startovní listiny, na počet přihlášených závodníků, činící neuvěřitelných 99 závodníků!

Celou reportáž najdete v zářiovém vydání časopisu Motohouse.

 

Pro dotazy, či objednávky lze využít objednávkový formulář níže.

Rovněž můžete psát na: info@gasovamotoskola.cz

Nebo volejte: 792 334 553

 

     

     

     

    Bezpečnostní podmínky:

    Předpokládáme, že na náš kurz se budou hlásit jen samí jedinci, kteří používají zdravý selský rozum a jsou svéprávní, avšak pro případ, že by k nám přeci jen zbloudila „ovečka“ ze stáda zlých a zákeřných jedinců, jsme nuceni uvést tyto podmínky, které platí na naše všechny služby:

    Podáním přihlášky / objednáním termínu, vyjadřují účastníci svůj souhlas s tím, že se akcí účastní z vlastní vůle a na vlastní nebezpečí.

    Nesou výhradní občanskoprávní a trestněprávní odpovědnost za všechny škody, způsobené jimi samými či jimi používaným vozidlem. Účastníci se podáním přihlášky vzdávají jakýchkoliv nároků na náhradu přímých či nepřímých věcných škod či ublížení na zdraví vzniklých z jakéhokoliv právního důvodu v souvislosti s dotčenou akcí, jakož i potvrzuje, že se zúčastní takových závodů na vlastní žádost a také na vlastní nebezpečí. Toto potvrzují účastí na kurzu.